Managementinformatie

Loopt het verzamelen van informatie traag binnen uw organisatie? Bent u afhankelijk van anderen om informatie te verkrijgen? Is er een gebrek aan éénduidige informatie binnen uw bedrijf? Heeft u echter wel de scope om te kunnen plannen, bijsturen en schakelen? 

Als u strategische plannen wilt maken voor de groei van uw organisatie, dan is inzicht in realtime cijfers en statistieken noodzakelijk. Met de business intelligence oplossing heeft u het geheel van rapporten, analyses en communicatietools binnen handbereik op ieder moment en elke plek ter wereld.

Iedere verantwoordelijke binnen uw organisatie de juiste gegevens aanbieden wordt kinderspel. Op deze manier worden beslissingen ondersteund en biedt het essentieel inzicht in het functioneren van een specifieke afdeling of uw organisatie als geheel.

Bekijk hieronder onze oplossingen die antwoord bieden op uw uitdaging.

Jet Reports

Ideaal om mee te starten. Jet Reports biedt bedrijven voordelige en eenvoudig te gebruiken Business Intelligence en rapportage oplossingen.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Microsoft Power BI

State-of-the-art BI-tool van Microsoft. Met Power BI bent u in staat om op elk niveau rapportages en dynamische dashboards samen te stellen.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!