Microsoft Dynamics NAV

Verhoog uw efficiëntie met de juiste project- en productiemanagementsoftware. Project gestuurde organisaties werken sector specifiek. Opdrachten worden vaak aangenomen als maatwerk. Dit vergt de noodzaak om projecttijd en -kosten te beheren voor een veelvoud van projectactiviteiten. Daarnaast zijn de voor- en nacalculatie belangrijk om als KPI te kunnen bekijken.

Microsoft Dynamics NAV is bij uitstek geschikt voor project gestuurde (productie)bedrijven en wholesale. Als platform beschikt NAV reeds over uitgebreide standaard financiële, logistieke, productie en projectfunctionaliteiten. Daarnaast kent NAV een grote flexibiliteit zodat er koppelingen gelegd kunnen worden met bijvoorbeeld bestaande of nieuwe systemen.

Door de krachtige en moderne technologie van Microsoft Dynamics NAV te combineren met de kennis en expertise die TCOG in huis heeft, waarborg u het maximale rendement van uw investering. Wij zijn u graag van dienst en kijken met u mee om tot een goed advies te komen. Een gedegen analyse van uw processen is vaak het beste beginpunt van een goed partnership. 

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!