Managementinformatie

Heeft u inzicht in uw (financiële) cijfers? Bent u afhankelijk van anderen om informatie te verkrijgen? Is er een gebrek aan eenduidige informatie binnen uw organisatie? U wilt kunnen plannen, bijsturen en schakelen! Hoe? Door de inzet van een goede management informatie oplossing, ook wel business intelligence genoemd.

Als u strategische plannen wilt maken voor de groei van de organisatie, dan is inzicht in real-time cijfers en statistieken noodzakelijk! Met een business intelligence oplossing heeft u het geheel van rapporten, analyses en communicatietools binnen handbereik op ieder moment en op elke plek ter wereld.

TCOG heeft de kennis en expertise in huis om onderstaande oplossingen aan te kunnen bieden. We adviseren u graag welke oplossing het beste aansluit bij uw vragen en wensen. Zo selecteert u eenvoudig de juiste oplossing!

Jet Reports

Ideaal om mee te starten. Jet Reports biedt bedrijven voordelige en eenvoudig te gebruiken Business Intelligence en rapportage oplossingen.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Targit

Dashboards en Balanced Scorecards geven u in één oogopslag een overzicht van de belangrijkste KPI’s voor uw bedrijf. BI voor gevorderden.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Microsoft Power BI

State-of-the-art BI-tool van Microsoft. Met Power BI bent u in staat om op elk niveau rapportages en dynamische dashboards samen te stellen.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!